help for mapping

You can talk about anything here (but respect the rules)
Post Reply
vmarais379
Posts: 9
Joined: 25 Dec 2013 17:55
Donation rank:

10 Jul 2014 10:20

hello, i have a problem, i do the tuto for mapping but when i load the "test map" i see nothing, i would like to add the new prefab but there are nothing when i load the map

please help me, i'm in v.1.11

Mikyli
Posts: 84
Joined: 05 Aug 2013 10:24
Donation rank:

10 Jul 2014 11:17

Did you pack your map like scs file ?

User avatar
Nico
Founder
Posts: 3491
Joined: 01 Aug 2013 09:40
Location: Nijmegen, Gelderland

10 Jul 2014 20:36

pack the map first before you use run map.
Am I developing at the moment?
Image
STDS, ETS2, ATS Beta Tester
Main Developer of ProMods and Moderator.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Smonocco and 9 guests