ProMods nie działa

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

19 Nov 2017 17:26

Czemu promods nie działa na ets2 1.30 :?:

User avatar
koper007
Posts: 154
Joined: 26 Feb 2017 19:36
Location: Toruń
Contact:

19 Nov 2017 17:58

1. Open Beta
2. Nie oficjalny, nie finalny patch
3. Nawet jeśli wyjdzie oficjalny patch 1.30 to od razu nie wyjdzie ProMods pod 1.30
Image

Game Version 1.35.3.20s with ProMods 2.41
DLC: Schwarzmuller Trailer Pack Heavy Cargo Pack Going East Vive La France Scandinavia Italia
PC: i5-7600K 3,8GHz, Zotac GeForce GTX 1060 6GB

User avatar
mateush05
Posts: 1338
Joined: 24 May 2015 18:48
Location: Braniewo, PL
Contact:

19 Nov 2017 18:28

Cofnij wersję do 1.28.
Junior beta-tester from 21.06.2018

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9464
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

19 Nov 2017 21:37

Czy takie pytania naprawdę muszą być zadawane przy każdej nowej wersji gry? Jakim cudem mapa ma działać dwa dni po ogłoszeniu bety 1.30? To jeszcze nawet nie jest oficjalna wersja 1.30. Większość graczy albo o niej nie wie, albo jej nie używa, bo chcą pograć na modach w spokoju. W trakcie bety ciągle się coś zmienia, w każdej chwili coś może pójść nie tak. Jaki byłby sens wydania nowej wersji moda (nieważne czy naszej mapy czy innego) i "zmuszania" graczy do przejścia na betę (bo mielibyśmy nowe miasta w tej wersji), jeśli tego nie chcą?

Wersja beta służy do beta-testów. Chcesz pomóc SCS zgłaszając błędy? Wtedy wbijasz na wersję beta i intensywnie testujesz, patrząc na najmniejsze detale. Coś Cię niepokoi? Piszesz na forum SCSu. Nie wiem czemu tak trudno zrozumieć istotę open-beta...
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Berrrto
Posts: 3
Joined: 24 Jun 2014 17:25

19 Dec 2017 21:38

Po prezentacji 1.30 (nie beta), mapa 2.25 działała z tydzień, może 10 dni. Coś tam się zaktualizowało bodaj do 1.30.1.19s i lipa.
Czy aby nie muszę kupić dodatku "Italy"?
W "compatibili" jest rubryka "Requires DLC" i tam jest tylko "EAST, NORTH & FRANCE"

Berrrto
Posts: 3
Joined: 24 Jun 2014 17:25

21 Dec 2017 16:49

Witam.
Po oficjalnej prezentacji 1.30, PM 2.25 działał może tydzień, może trochę dłużej. Próbowałem bez modów i na nowym profilu. Ładuje się trochę ponad połowę i zawiecha.

witalg
Posts: 295
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

21 Dec 2017 23:50

Berrrto wrote:
21 Dec 2017 16:49
Witam.
Po oficjalnej prezentacji 1.30, PM 2.25 działał może tydzień, może trochę dłużej. Próbowałem bez modów i na nowym profilu. Ładuje się trochę ponad połowę i zawiecha.
..pobierz raz jeszcze i bedzie ok...

Ssimoo
Posts: 359
Joined: 28 Dec 2015 18:50

22 Dec 2017 10:33

Przy każdej aktualizacji ETS2 na nowo cachuje się nawigacja. Zajmuje to od kilku do kilkunastu minut, także cierpliwości.

Berrrto
Posts: 3
Joined: 24 Jun 2014 17:25

22 Dec 2017 18:44

Sorry za dwa posty pod rząd, ale myślałem, że pierwszy po postu nie "przeszedł".

Pobrałem jeszcze raz. Następnie uruchomiłem i czekałem chyba z 25 min, działa :)
Nigdy wcześniej aż tak długo nie czekałem i było to dla mnie dziwne.

Dziękuję za pomoc

User avatar
koper007
Posts: 154
Joined: 26 Feb 2017 19:36
Location: Toruń
Contact:

22 Dec 2017 19:58

Tak informacyjnie. Za pierwszym razem, gdy wgrasz ProMods po raz pierwszy na kolejne nowe patche to będzie trwało to długo. Za każdym kolejnym razem kiedy nie ma aktualizacji gry uruchomi Ci się bardzo szybko. W moim przypadku w przybliżeniu tak 10 sekund ProMods + RusMap + Inne modyfikacje. A pierwsze ładowanie mapy po aktualizacji tak okolice trzech minut. Ale u każdego będzie oczywiście inaczej.
Image

Game Version 1.35.3.20s with ProMods 2.41
DLC: Schwarzmuller Trailer Pack Heavy Cargo Pack Going East Vive La France Scandinavia Italia
PC: i5-7600K 3,8GHz, Zotac GeForce GTX 1060 6GB



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: jacob1017 and 7 guests