2.25 ei toimi vaan jumittaa

Rocket455Man
Posts: 193
Joined: 13 Aug 2013 19:12
Location: Nokia

13 Dec 2017 18:36

Moro!

Tuntuu, että nykynuoriso kyllästyy, jos peli ei aukea nanosekunnissa.

Ite wanhoina hyvinä aikoina muistan, että kun painoi tietokoneen virtanappulaa dossilla, niin sai käydä kahvilla, lukea päivän lehden ja hakea lisäkampea koneen kylkeen, että prossu jaksaisi pyörähtää tai sit se oli kovalevy, muisti vähän pätkii, mutta kuiteskin.
- Real Full Trailer Combination Driver -

mPetez
Posts: 31
Joined: 14 Mar 2014 16:58

14 Dec 2017 10:52

Ennen vaan kaikki oli paremmin ;-)

Mahtava kun sai taistella käynnistystiedostojen ja perusmuistin kanssa muutaman tunnin, että pääsi pelaamaan... oikeasti hyvää oli se, että koneesta oli pakko opetella muutakin kuin virtakytkimen painaminen ja siitä on todellakin ollut hyötyä elämässä.

ProMod toimii ihan hyvin, joku pikku bugi tuossa uudessa Italiassa sotkee sitä pelin ensimmäisessä käynnistyksessä tehtävää kartta/navigointi optimointia ja jos se ei mene oikein läpi lataus on hidas. Siihen löytyy kyllä korjaus.

Shiva
Posts: 1823
Joined: 21 May 2015 01:09

14 Dec 2017 13:13

https://promods.net/viewtopic.php?p=197363#p197363
Italia bug removal, tai mites sen nyt kirjoittais.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

14 Dec 2017 13:53

Ei pahemmin jumittele, eka kerralla vei jonkun 15 sekuntia avautua ,nyt joku 5-10 sekkaa.
Yksi omituisuus ilmeni kun aloin ostamaan frmaan Scanioita niin peli kaatui , menit vaikka liikkeeseen tai ostit netistä. Mutta ei kaatunut kun ostin Ivecolta Peterbilt autoja. Mutta tuo pelin omia mokia, ei ProModsin, oletan.

Shiva
Posts: 1823
Joined: 21 May 2015 01:09

14 Dec 2017 18:22

Ostin mun SCS profiilin Scania rekkoja viime viikolla, toimi ihan hyvin.
PM profiiliin en oo vielä ostanut Italia DLC'n kanssa.

Iveco ja Peterbilt?! modi?
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

wopito
Posts: 67
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

14 Dec 2017 20:15

Shiva wrote:
14 Dec 2017 18:22
Ostin mun SCS profiilin Scania rekkoja viime viikolla, toimi ihan hyvin.
PM profiiliin en oo vielä ostanut Italia DLC'n kanssa.

Iveco ja Peterbilt?! modi?
Juu, Peterbilt 389 modi, se menee sitten Ivecon liikkeeseen. Tämä ja toimii hyvin : http://ets2mods.lt/euro-truck-simulator ... -1-1-28-x/



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests