ETS2/ATS Local Radio

Other mods that don't fit in any other category
User avatar
Koen
Posts: 124
Joined: 01 Aug 2013 18:53

26 Feb 2018 15:03

I just released a new version which fixes the broken stations from Bauer Media, along with other fixes and a few additions.
Why do today what you can postpone until tomorrow?

keremguvercin
Posts: 54
Joined: 04 Jul 2014 16:10
Location: İstanbul, Turkey

26 Feb 2018 16:01

Please can you add

1-) Zhimpity,Lubenka (Kazakhstan), Vzletnyy (Russia) for Great Steppe Map
2-) Gence, Yevlax and Baku (Azerbaijan) for YKS Turkey Map
3-) Tuzla (Bosnia-Herzegovina) for Project Balkans Map

?

User avatar
AfxTwn
Posts: 13
Joined: 24 Oct 2017 12:22
Donation rank:

01 Mar 2018 14:49

Would it be possible to show on the browser page what kind of music or station each one is? So we could see if it plays pop music or 60's, 70's, 80's etc music or maybe if any of the stations would be considered alternative like BBC Radio 6 Music. Maybe even show their genre or if it's talk radio etc. I think this would be great so you could more easily pick favorites or tune to something in a genre or style you prefer. Or maybe even show which is the most popular station for each country.

User avatar
Koen
Posts: 124
Joined: 01 Aug 2013 18:53

01 Mar 2018 15:10

@AfxTwn The thing is that finding a station's name, logo and url are quite easy. Finding a station's PTY is not. (Besides, I am not even sure whether BBC Radio 1 and BBC Radio 6 have a different PTY.)
Then there are also the stations that have such a varied programming that they don't really fit one theme. There are of course stations where the theme is really clear, but I think you generally can recognise those stations after listening for a few seconds.

I have considered it before, but this is why I decided against it (plus the extra work it would take to add a station. It might not be much for one station, but do that times 3000, and it becomes quite significant.)

@keremguvercin
Support for the new cities in The Great Steppe will be there in the next version. I can't promise that the other two will be there too, because Project Balkans partially overwrites ProMods (which makes it more difficult to merge), and because the Turkey map adds a new country that is not yet present in the list of radio stations
Why do today what you can postpone until tomorrow?

User avatar
AfxTwn
Posts: 13
Joined: 24 Oct 2017 12:22
Donation rank:

01 Mar 2018 21:35

Ok well thanks for letting me know the reasons why it's not possible. I love this mod anyway!

LAFAYET47
Posts: 40
Joined: 02 Nov 2017 18:02
Donation rank:

09 Mar 2018 18:08

Hi, I'm having a little issue with the overlay, I have tried to do what you adviced in the troubleshooting guide but any of the solutions work for me.. :( apart from this detail, the radios are working fine and there is any problem with switching them, but the overlay doesnt want to appear.

Gamelog:

I can't find a solution for deleting these errors:

00:00:33.167 : loading 'ets2-telemetry' 'C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Euro Truck Simulator 2/bin/win_x64/plugins/ets2-telemetry.dll'
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::lookup_channel: SCS_U32_NIL is not valid parameter for array channel 'truck.hshifter.select'
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: channel 'truck.electric.enabled' index 4294967295 has already callback for type 1
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: type 1 is not supported by channel 'truck.light.aux.front' index 4294967295
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: type 1 is not supported by channel 'truck.light.aux.roof' index 4294967295
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::lookup_channel: channel 'truck.adblue.consumption.average' not found

User avatar
Koen
Posts: 124
Joined: 01 Aug 2013 18:53

09 Mar 2018 18:18

@LAFAYET47

Could you check the following:
- Whether the ETS2 installation folder actually contains the d3d9.dll, it should be there in \Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64 (and otherwise, copy it from the Local Radio plugins folder.
- When you start ETS2, that you choose the "Launch with DirectX (64-bit) option?

The above also applies if you use a 32-bit OS, though the folder will be named x86 instead of x64.
Why do today what you can postpone until tomorrow?

LAFAYET47
Posts: 40
Joined: 02 Nov 2017 18:02
Donation rank:

09 Mar 2018 19:06

Koen wrote:
09 Mar 2018 18:18

- When you start ETS2, that you choose the "Launch with DirectX (64-bit) option?

Alright, that was the problem, I'm retarded :D with DirectX the overlay works.

I was running the game with OpenGL mode, because I have much better performance than DirectX. Will you consider in the future add support for the OpenGL users? Its not a great problem, but I would like to know which radio stations I'm switching, just like DirectX.

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4125
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

09 Mar 2018 19:58

you shouldn't use ProMods in OpenGL-Mode, because it can cause problems at some areas.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

User avatar
Koen
Posts: 124
Joined: 01 Aug 2013 18:53

10 Mar 2018 12:24

@LAFAYET47 Not any time soon. Finding something that could properly overlay DirectX was already difficult to find... Finding that for OpenGL is even more difficult.
Why do today what you can postpone until tomorrow?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests