ujemne dochody pracowników
-
Z czego może wynikać, że pracownicy przynoszą ujemne dochody? Kończą jakieś zlecenie, i podane jest, że np, mają dochód -15 234 zł? nie jest to sytuacja, że nie mógł znaleźć łądunku tylko po wykonaniu zlecenia jadą na minusie?
Mi się wydaje, że jak nie mają własnych naczep, to nagle nie umieją zarabiać (też mam te ujemne dochody pracowników). Może jak zainwestujesz w naczepy dla nich, to się polepszy, ja narazie czekam aż minie kilka dni w grze robiąc event WoTr
Ronda są spoko
- pascal231196
- Donation rank:
Problem u mnie nie występuje. Pracownicy tak jak wcześniej normalnie zarabiają pomimo nieposiadania własnych naczep.
Milanista
[ Polski ] [ Deutsch ] [ English ]
[ Polski ] [ Deutsch ] [ English ]
U mnie problem był taki sam. To wynika raczej ze zmian w definicjach ładunków. Spróbuj trochę przesunąć czas o parę dni i zobacz czy zarobki się poprawiły. Nie skupiłem się na tym problemem dokładnie, ale ten problem występował na Open Becie jeśli się nie mylę.
Game Version 1.36.2.55s with ProMods 2.45
DLC: Schwarzmuller Trailer Pack Heavy Cargo Pack Going East Vive La France Scandinavia Italia
PC: i5-7600K 3,8GHz, Zotac GeForce GTX 1060 6GB
mam to samo, tzn może nie przynoszą strat ale zarabiają strasznie mało (1.5 - 3 bardzo żadko 7tys euro). Może to mieć jakiś związek ze zmianą ekonomi po patchu? Przed wprowadzeniem "naczep" zarabiali od 15 w górę. Każdy z kierowców ma ocenę 5.0 i swoją naczepę. Dziwna sprawa
-
- Information
-