ETS2 1.33.x.x[ROEXTENDED 2.0+POLAND REBUILDING 2.3.1+PROMODS 2.32]

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

30 Nov 2018 20:11

I jeszcze coś, ej ludzie gdzie znajdę to road connection promods 2.32 bo ten stary już nie działa?

User avatar
Dawid2849
Posts: 593
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

30 Nov 2018 21:36

Rusmap nie działa z nowym DLC
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

30 Nov 2018 22:31

Aha. Co w takim razie polecacie w zamian? Żeby działało z nowym DLC

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

30 Nov 2018 22:41

haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]

witalg
Posts: 294
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

01 Dec 2018 09:56

waldek00 wrote:
30 Nov 2018 22:41
haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]
Wszystko działa.
PM +RM +SR +PR.
"PR" zmieniasz w każdej z sześciu części pliki "manifest" na 1.33.
https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=27138
Last edited by witalg on 01 Dec 2018 10:17, edited 1 time in total.

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

01 Dec 2018 10:06

witalg wrote:
01 Dec 2018 09:56
waldek00 wrote:
30 Nov 2018 22:41
haroldek10 wrote:
30 Nov 2018 17:31
Mam nowe DLC plus nowe ProMods, nie mam RusMap bo nie działa z nową aktualizacją, co zrobić żeby RusMap działał z ETS 2 1.33, nowym DLC i nowym ProMods?
Na razie nic nie możemy zrobić dopóki nie pojawi się nowy fix łączący ets2[1.33] z rusmap,lub nowy promods kompatybilny z tą wersją.Żeby to wszystko zagrało powinno być tak: ETS 2 [1.33 ] i jego wszystkie DLC kompatybilny z nowym promodsem,nowy fix lub jakiś łączik z rusmap.Trochę poczekamy aż to wszystko się poukłada.Jednym słowem powinno [moim zdaniem] być tak w przyszłości ETS2 1.33 [ 5 DLC ] + Promods [2.35]+Rusmap [ kompatybilny z promodsem ]
Wszystko działa.
PM +RM +SR +PR.
https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=27138

Na FB zamieściłem fotki z kolejnością.
Gdzie na FB, może daj jakieś namiary?

toja12
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2017 22:41

04 Dec 2018 19:00

WITAM
co do map to znalazłem na youtube gościa co pokazuje jak zrobić combo map( na dziś 15) .Pod jego filmem wszystko jest ładnie podlinkowane kolejność też jest pokazana i co najważniejsze działa choć pierwsze ładowanie z 10 min nazwa kanału to (nie wiem czy wolno reklamować inne strony, jeśli nie więcej tego nie zrobię)
Driving SG szczerze polecam

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

18 Dec 2018 21:16

Jak by ktoś szukał moda na zimę to proszę.
https://ets2.lt/en/frosty-winter-weather-mod-v-7-0/

Działa z Promods, Rus Map, Southern Region, TSM i inne, kompatybilny ze wszystkimi DLC map.[1.33]
Frosty Winter powinien zostać umieszczony na górze w menedżerze modów.

alexy1140
Posts: 6
Joined: 03 Dec 2018 17:20

23 Dec 2018 09:07

chciałbym grać na mapie cAłej polski ale nie potrafie tego zrobić mam wersje 1.33 2.19s prosze o pomoc jak to wszystko zrobić

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9175
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

23 Dec 2018 13:19

Jakiej mapie całej Polski? Podstawka + Going East zapewniają całą Polskę, ProMods dodaje coś od siebie, PR coś jeszcze innego. Są 3 opcje "całej Polski", cokolwiek to ma oznaczać...
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 7 guests