ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

[REL] RusMap 1.8.1.2 for ProMods 2.41 (unofficial adaptation by gmtavares) [1.35.x]

You can share and discuss other map mods here
Locked
Shiva
Posts: 1887
Joined: 21 May 2015 01:09

02 May 2019 02:22

Rudi Raser, looks nice!
Shlisselburg west exit, thumbs up!
Sadly Shcheglovo. Destination of that cargo redirected.
I think that it could have fit in, if distance between St Pete and Shcheglovo, a mix of gmtavares and Sergey061's version.
Currently in gmtavares version no space for it, while in Sergey061's version I think the distance is too long.
But that would have needed a bit of redo on the road between Shcheglovo and Lodejnoje Polje.

Cut planes, those are used for hiding other graphic, right?
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3239
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

02 May 2019 02:32

Shiva wrote:
02 May 2019 02:22

Cut planes, those are used for hiding other graphic, right?
thats how looks a WIP, or call it Beta testing. ;)
but gmtavares has to answer questions like that, i drive only and report bugs.
No Support via PM!

Shiva
Posts: 1887
Joined: 21 May 2015 01:09

02 May 2019 03:04

And make nice videos, you forgot that.
Not seen any missing cutplanes on gmtavares version :)

I can always hope for a future version where Shcheglovo is ingame, right?
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

asilas
Posts: 247
Joined: 03 Jul 2017 21:57
Donation rank:
Location: salininkai
Contact:

02 May 2019 16:27

can you add road to belarus from daugavpils promods border to vicebsk by

asilas
Posts: 247
Joined: 03 Jul 2017 21:57
Donation rank:
Location: salininkai
Contact:

02 May 2019 19:35

and please add missing 2 road from brest to siedlce

User avatar
bumbumek
Posts: 609
Joined: 14 Aug 2014 22:46
Location: City of Poznań

02 May 2019 23:19

Still waiting for this fix :-)

bengt.jensie
Posts: 242
Joined: 19 May 2015 09:07
Contact:

02 May 2019 23:23

@bumbumek

We all are mate, but have you tested Sergey's fix yet?

User avatar
bumbumek
Posts: 609
Joined: 14 Aug 2014 22:46
Location: City of Poznań

03 May 2019 03:12

Nope. I'm waiting for this one :-)

bengt.jensie
Posts: 242
Joined: 19 May 2015 09:07
Contact:

03 May 2019 10:53

Any specific reason bumbumek?

User avatar
gmtavares
Posts: 666
Joined: 05 Sep 2016 18:40
Location: Aveiro; Portugal

03 May 2019 12:29

I have tested Sergey's version.
The border checkpoints between ProMods areas and RusMap areas don't have actual checkpoints [as in the dlc], instead they are only old style ones.

On the other hand, he does have a full on merged St. Petersburg.
However, that does mean there are A LOT of performance issues. Take it from me, I have an i7 8th gen and an Nvidia GeForce GTX 1060 4GB and the FPS drops a lot and you get a lot of protos to render array overflow errors.

Cheers,
gmtavares


In other news - I have returned other connections, and I'm now working on improving the Brest connection to be DLC-style.
ProMods ain't a mod, it's a game.
Image

West Iberia Concept map
Progress Development For Sardinia map add-on

Image


ProMods junior beta tester from 2.17 to 2.43 :D



Locked
  • Information