ETS2 1.34 PROMODS 2.40+RUSMAP 1.8.1+{SRmap 7.8.0+THE GREAT STEPPE 1.2}

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

02 May 2019 18:00

Wracam z powrotem do tego tematu gdyż jest teraz ok.
Nowe ustawienia map wyglądają następująco:
https://zapodaj.net/3c3a2c96c8678.bmp.html
https://zapodaj.net/e185cda766476.bmp.html

https://zapodaj.net/84fce59fabc20.bmp.html

Tutaj pobieramy dodatkowe mody:
https://sharemods.com/60alkvn13qc3/spru ... 2.scs.html
https://sharemods.com/mz3xr83bez17/RusM ... 1_.7z.html

Takie ustawienia na razie nie wywala do pulpitu podczas zmiany wybierania garażów i też nie ma innych problemów.
Do tych ustawień map można sobie dodać też inne mapy jak Sardinia Map Add-on v0.9.1 + Swedish Islands Map v1.1 + Afro Map v.2.0 + PJ Indo Map v.2.6
Last edited by waldek00 on 09 May 2019 07:13, edited 3 times in total.

arturropl
Posts: 8
Joined: 27 Dec 2016 02:00
Donation rank:

03 May 2019 12:12

Skoro jest już temat z bardzo zbliżonym połączeniem mapowym do mojego to nie będę śmiecił oddzielnym wątkiem.
Zatem, korzystam z połączenia PM 2.40+RM 1.8.1 + The Great Steppe 1.2+ Paris Rebuild + Sweddish addon, mam również dodatek od Jzzycata AI Traffic v9.9.
Na autostradzie między Baranovichi a Mińskiem zaliczyłem crasha. Gamelog do tego tu: http://uploadfile.pl/pokaz/1730801---unbt.html.
Ktoś jest mi w stanie powiedzieć co zawiniło?

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

03 May 2019 12:17

Daj cały log, a nie urywek.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

arturropl
Posts: 8
Joined: 27 Dec 2016 02:00
Donation rank:

03 May 2019 12:30


User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

03 May 2019 12:48

Spróbuj usunąć AI pack od Jazzycat'a oraz pobierz The Great Steppe 1.2, bo 1.3 to fake.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

03 May 2019 12:56

Faktycznie wywala.Pobrałem fix:https://sharemods.com/60alkvn13qc3/spru ... 2.scs.html
Po przejechaniu tej samej trasy na razie nie wywaliło
https://zapodaj.net/3c3a2c96c8678.bmp.html

HubertGT
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2014 18:26
Donation rank:

08 May 2019 15:16

Nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Używam modów przedstawionych na zdjęciu z managera i wiem, że powinno wszystko dobrze działać bo widziałem kilka filmów prezentujących te mody. Niestety coś jest nie tak z ułożeniem mapy i jest ona nieco przesunięta w każdym miejscu w stosunku do tła. Najgorzej wygląda Islandia. Czy coś jest nie tak jeśli chodzi o load order ? Mam pobrane wszystko to co widziałem na filmach i plik def dla promods z kompatybilnością dla rusmap.



Image Image Image


Image

Ssimoo
Posts: 295
Joined: 28 Dec 2015 18:50

08 May 2019 18:22

Spóbuj defa PM dać na samą górę. Na samym PM wygląd mapy jest OK, więc może to pomoże. Jeśli nie - to może coś ten zoom pierniczy ;)

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

08 May 2019 18:26

Ja miałem ten problem, gdy jakiś mod nadpisywał ten plik: europe.mbd (w folderze map)
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

HubertGT
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2014 18:26
Donation rank:

08 May 2019 20:32

Niestety przesunięcie def nic nie dało. Po wywaleniu superzooma robi się jeszcze gorzej



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Damian996 and 2 guests