[REL] Road to Aral - A Great Steppe Addon v1.1

You can share and discuss other map mods here
User avatar
OwenJones
Posts: 12
Joined: 01 Jan 2017 16:19
Location: Somewhere Rainy

07 Jul 2019 12:07

FunTrucker_18 wrote:
06 Jul 2019 20:31
Yep, put the Addon just above TGS, this should work.
Doesn't work, still getting the same crash

PerrydPelle
Posts: 354
Joined: 08 Oct 2018 10:37
Location: Kaiseraugst, Switzerland

07 Jul 2019 12:24

Try this, put it in between the Great Steppe files and Road to Aral. https://sharemods.com/d5sali8hgzbh/The_ ... 2.scs.html
Dev for Road to Asia

Road to Asia Discord Server: https://discord.gg/48JZu2d

If you want to become a dev for Road to Asia contact me

My Screenshot topic: viewtopic.php?f=16&t=29771

User avatar
OwenJones
Posts: 12
Joined: 01 Jan 2017 16:19
Location: Somewhere Rainy

07 Jul 2019 12:27

I have tried using that fix but it's the FLD prefab error crashing the game, not the ferry

PerrydPelle
Posts: 354
Joined: 08 Oct 2018 10:37
Location: Kaiseraugst, Switzerland

07 Jul 2019 12:31

Oh ok, it's just a wild guess, I can't test this myself, look at signature.
Dev for Road to Asia

Road to Asia Discord Server: https://discord.gg/48JZu2d

If you want to become a dev for Road to Asia contact me

My Screenshot topic: viewtopic.php?f=16&t=29771

User avatar
arayas
Posts: 80
Joined: 10 Mar 2016 20:13
Contact:

07 Jul 2019 12:50

That it's an old fld prefab and is disabled in definitions in both Promods and Grand Steppe. But is used by FanTrucker somehow, probably when he's doing the map he use a full FLD pack. That prefab must be found and replaced. Meanwhile i think Davidyn Compatibility Patch will take care of this error.
Editor of Romania Extended Map
roextended.ro
[email protected]
ROEXTENDED FORUM
Personal Mods ATS and ETS - Superzoom, Superlights, Normal Economy, Super Traffic, Loading Screens, Black Friday, Virtual Mirrors

User avatar
OwenJones
Posts: 12
Joined: 01 Jan 2017 16:19
Location: Somewhere Rainy

07 Jul 2019 13:55

Davidyn's Compatibility Patch doesn't fix this error

bengt.jensie
Posts: 183
Joined: 19 May 2015 09:07
Contact:

07 Jul 2019 13:58

@OwenJones

What about the old Sardinia Map FLD_prefab mod?

User avatar
OwenJones
Posts: 12
Joined: 01 Jan 2017 16:19
Location: Somewhere Rainy

07 Jul 2019 14:09

Nope, that doesn't work either

User avatar
kamikazee54
Posts: 266
Joined: 21 Oct 2013 14:11

07 Jul 2019 14:14

Strange, for me it worked. I had crash for same error and when i downloaded FLD prefabs from here: https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=14202 because of brainiac's Realistic Russian Interchanges, my game loaded perfectly those errors are gone.

User avatar
OwenJones
Posts: 12
Joined: 01 Jan 2017 16:19
Location: Somewhere Rainy

07 Jul 2019 14:34

Okay that worked, thanks!



Post Reply
  • Information