Błąd 1-szego archiwum

Post Reply
barsliw123
Posts: 3
Joined: 21 Nov 2015 20:53

17 Jul 2019 20:11

Witam po pobraniu 1-szego archiwum, wypakowania go i sprawdzenia nie znajduję mi plików
assets
map
media
model1
model2
model3
winrar pokazuję taki błąd :,,nie znaleziono pliku<jeden z wyżej wymienionych plików>''
jakieś propozycje ?

Aktualnie zrobiłem
redownload
reinstal gry
archiwizacje pliku <wyższa matematyka>

LOGI


Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Ssimoo
Posts: 339
Joined: 28 Dec 2015 18:50

17 Jul 2019 20:57

https://promods.net/viewtopic.php?f=25&t=29828

Brak słów czasami.


Edit: jak nie znjaduje, jak w logu pokazuje, że je masz...

barsliw123
Posts: 3
Joined: 21 Nov 2015 20:53

17 Jul 2019 21:08

no piszę że brak pliku
a w grze jak sie ładuje to wywala do pulpitu
EDIT: taki komunikat wyświetlany :

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9374
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

17 Jul 2019 21:36

Nie wiem skąd wziąłeś ten program, ale użyj 7-zipa.

Poza tym, gra wywala przez Krone, nie przez ProMods.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

barsliw123
Posts: 3
Joined: 21 Nov 2015 20:53

17 Jul 2019 21:37

krone dlc czy jakies inne krone ?
EDIT błąd pokazuje się dalej

Ssimoo
Posts: 339
Joined: 28 Dec 2015 18:50

18 Jul 2019 19:30

Przecież nie masz tego pliku otwierać tylko wypakować te wszystkie 7 plików .scs do folderu mod, co sądząc po logu już zostało zrobione. A wywala nie przez DLC Krone tylko jakieś dodatki. Zostaw samego PM i dodawaj kolejno mody, wtedy będziedz mieć pewność, która modyfikacja robi kuku.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests