ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

problem z odpaleniem promodsa

Post Reply
minics
Posts: 3
Joined: 25 Feb 2017 16:32

27 Jul 2019 00:58

witam mam zainstalowalem ets2 mam wszystkie dodaki wykupoione a promods jest nokompatybylny z etsem pomoze ktos zrobilem tak jak pisze ktrok po kroku wygenerowalem plik sciaglem cala paczke wkleilem w mod i odpalam gre i pisze mi wmodach ze jest niekompatybilny ?... ;/

Rockplat
Posts: 38
Joined: 28 Mar 2016 09:43
Location: Lidzbark Warmiński

27 Jul 2019 06:59

Może to głupie pytanie, ale ściągnąłeś Promodsa, który jest kompatybilny z 1.35?

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

27 Jul 2019 10:35

Kliknij w "i" w menedżerze modów i będzie wszystko jasne dlaczego.

pawelbtransport
Posts: 1
Joined: 05 Feb 2019 22:29

27 Jul 2019 12:54

Mam mały problem mianowicie mam ets 1.35 wszystkie oficjalne dodatki mapowe i pojawił się problem z Promodsem w momencie gdy do dodam do folderu mod i odpalę w menadżerze modów to gra się wczytuje tak mniej więcej do 3/4 paska ładowania i zawiesza się w menadżerze zadań pojawia się komunikat ze ets2 nie odpowiada. Zrobiłem spójność plików odinstalowałem i zainstalowałem na nowo etsa utworzyłem nowy profil i cały czas to samo. Może miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

27 Jul 2019 15:03

Było wielokrotnie wałkowane. Pierwsze uruchomienie trwa długo. Czekaj spokojnie (niekiedy nawet i 30 minut).

minics
Posts: 3
Joined: 25 Feb 2017 16:32

27 Jul 2019 17:31

niee a masz link do takowego ? :D


minics
Posts: 3
Joined: 25 Feb 2017 16:32

27 Jul 2019 21:02

no i ten pierwszy sciaglem

Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
i nie dziala a rus mapa mi dziala normalnie ;/

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

27 Jul 2019 22:01

To czemu nie kikniesz w to "i" w menedżerze modyfikacji? ;)



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: maciekTNT and 1 guest