Błąd na mapie gra się wyłącza cypr

Post Reply
robertson334
Posts: 4
Joined: 12 Oct 2017 13:55

18 Aug 2019 22:54

Gdy chcę przenieść się do garażu na wyspie Cypr lub chce popłynąć promem to gra wyłącza się do tego na mapie widnieje dziwny chaos

Mam również prośbę czy niedaleko bydgoszczy da się utworzyć małe miasteczko przejazdowe Koronowo chyba znajdzie się miejsce
Attachments
20190818_225537.jpg
Chaos na wyspie Cypr- nie da się tam grać
20190818_225537.jpg (37.69 KiB) Viewed 538 times

Dawid2849
Developer
Posts: 746
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj (Lublin voivodeship)

18 Aug 2019 23:04

ME addon musi być nad plikami ProMods...

robertson334
Posts: 4
Joined: 12 Oct 2017 13:55

19 Aug 2019 16:46

Dawid2849 wrote:
18 Aug 2019 23:04
ME addon musi być nad plikami ProMods...
Niestety nie pomogło ten sam błąd

Ssimoo
Posts: 491
Joined: 28 Dec 2015 18:50

19 Aug 2019 17:41

Jeżeli używasz jedynie ProMods oraz PM ME addon to nie jest to możliwe, żeby dalej był ten sam błąd.

Sprawdź czy masz ustawione modyfikacje według tej kolejności: viewtopic.php?f=42&t=29618

Rabe75
Posts: 1
Joined: 17 Apr 2019 17:13

14 Nov 2019 00:16

Ten sam blad. Podejrzewam ze wine ponosi jakis mod... zupelnie niewinny :) Co jest potrzebne do zdiagnozowania bledu ? Log?

Edit: Juz chyba w porzadku, a przynajmniej jest porzadek na mapie. Sprawdzanie w toku. Zastosowalem powyzsza liste i poprawilem kolejnosc modow. Powinno byc dobrze... Dzieki.
Last edited by Rabe75 on 14 Nov 2019 14:28, edited 2 times in total.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

14 Nov 2019 14:15

Jeżeli masz inne mody, to je wyłącz, a później dodawaj po kolei. Wtedy sam zobaczysz winowajcę ;)
W logu może też coś być.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests