Błąd na mapie gra się wyłącza cypr

Post Reply
robertson334
Posts: 2
Joined: 12 Oct 2017 13:55

18 Aug 2019 22:54

Gdy chcę przenieść się do garażu na wyspie Cypr lub chce popłynąć promem to gra wyłącza się do tego na mapie widnieje dziwny chaos

Mam również prośbę czy niedaleko bydgoszczy da się utworzyć małe miasteczko przejazdowe Koronowo chyba znajdzie się miejsce
Attachments
20190818_225537.jpg
Chaos na wyspie Cypr- nie da się tam grać
20190818_225537.jpg (37.69 KiB) Viewed 170 times

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 670
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

18 Aug 2019 23:04

ME addon musi być nad plikami ProMods...

robertson334
Posts: 2
Joined: 12 Oct 2017 13:55

19 Aug 2019 16:46

Dawid2849 wrote:
18 Aug 2019 23:04
ME addon musi być nad plikami ProMods...
Niestety nie pomogło ten sam błąd

Ssimoo
Posts: 339
Joined: 28 Dec 2015 18:50

19 Aug 2019 17:41

Jeżeli używasz jedynie ProMods oraz PM ME addon to nie jest to możliwe, żeby dalej był ten sam błąd.

Sprawdź czy masz ustawione modyfikacje według tej kolejności: viewtopic.php?f=42&t=29618



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests