Problem z pobieraniem
Żeby wypakować potrzebujesz wszystkich 7 części.
Polecam się zapoznać z tym poradnikiem: viewtopic.php?f=25&t=28587
Niestety nie nie każdy urodził się alfą i omegą co nie oznacza, że możesz być opryskliwy w stosunku do innych ludzi, którzy czegoś nie wiedzą.
Dodano po 35 sekundach:
Dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia.Dawid2849 wrote: ↑02 Nov 2019 11:41Żeby wypakować potrzebujesz wszystkich 7 części.
To nie była opryskliwość. Jest masa poradników, ba, nawet przy stronie pobierania jest jak byk napisane "Wybierając pierwszą opcję [płatną], uczynisz swoje życie łatwiejszym, dzięki temu że nie będziesz musiał łączyć wypakowanych plików. Dalej - "Po pobraniu powinieneś wypakować archiwum 7-Zip aby otrzymać 6 plików SCS." Druga sprawa - temat tytuujesz Problem z pobieraniem, a kłopot dotyczy wypakowania. Ale luz, na przyszłość będziesz wiedział już o co chodzi. I dobrze
Ssimo,oczywiscie nie kazdy musi sie znac na wszystkim.Gość mógł nie miec winrara,7zip'a do rozpakowania (?) , lub po prostu jest to miot z generacji Y2.
Co do "wspierania" płatnego pobierania przez Ciebie,jest to słabe,ja ostatnio również pobieralem calego promoda przez ponad 100 minut bo mi wciąż wyskakiwało ze pobrac nie moge.
Dlatego pewne rzeczy PROSTE dla ludzi ogarnietych w temacie "komputerowym" powinny byc wyciosane wielkimi literami, bo niestety widze powazne uwstecznianie sie "młodego" pokolenia.
Co do "wspierania" płatnego pobierania przez Ciebie,jest to słabe,ja ostatnio również pobieralem calego promoda przez ponad 100 minut bo mi wciąż wyskakiwało ze pobrac nie moge.
Dlatego pewne rzeczy PROSTE dla ludzi ogarnietych w temacie "komputerowym" powinny byc wyciosane wielkimi literami, bo niestety widze powazne uwstecznianie sie "młodego" pokolenia.
Gdzie wspieram płatne pobieranie? Przytoczyłem cytat ze strony pobierania i nawet wytłuściłem pewną informację, o jaką mi chodziło Sam wielokrotnie pobierałem darmowym sposobem. Wystarczy uzbroić się w cierpliwość lub poczekać parę dni, aż większość zapaleńców ściągnie już swoje kopie.
-
- Information
-