ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Polish
bolo10
Posts: 44
Joined: 22 Jul 2018 10:41

19 Dec 2019 17:58

Ssimoo wrote:
19 Dec 2019 16:10
Błąd wskazuje na jakiś model volvo, pewnie z trafficu. Czemu nie zrobisz update'u do wersji 1.9.1 RusMap?
Nawet nie wiedziałem że jest nowa wersja

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

19 Dec 2019 19:05

Jest, jest. Już od bardzo dawna. Nawet fix na 1.36 się pojawił.

Rassmuser922
Posts: 10
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

20 Dec 2019 13:34

Link do Loga z gry:
https://www24.zippyshare.com/v/48H2XSiv/file.html

Wgrałem najnowszego PRa ale ciągle wywala do pulpitu. Proszę pomóżcie

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 738
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj (Lublin voivodeship)

20 Dec 2019 23:10

Spróbuj bez Company anim gate part... Mod od zawsze gryzł się z ProMods.

Rassmuser922
Posts: 10
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

21 Dec 2019 15:36

Próbowałem, usunąłem go całkowicie ale to samo mam. A wcześniej działał bez problemu z ProMods

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9845
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Dec 2019 16:06

Od wielu miesięcy czy w sumie już lat widywałem graczy, którzy mieli problem właśnie z tym modem - więc albo jest zrobiony byle jak i nie działa z innymi modami, albo nie jest aktualizowany na bieżąco.

Próbowałeś robić reset ekonomii?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Rassmuser922
Posts: 10
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

21 Dec 2019 16:35

Nie mogę wczytać wogóle swojego profilu bo podczas ładowania wywala do pulpitu. Nie mam już tego moda z anim gate part a i tak wywala do pulpitu podczas ładowania profilu

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9845
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Dec 2019 18:25

No to spróbuj z tą ekonomią, wtedy profil może się wczyta ze zresetowaną.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Rassmuser922
Posts: 10
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

21 Dec 2019 19:15

Zresetowałem, nie pomogło. Nadal wywala do pulpitu ale reset zrobiłem w menu wyboru profilu bo dalej nie mogę wejść do gry

Edit. Nikt nie potrafił mi pomóc, to gram od nowa. Proszę o zamknięcie i usunięcie postu.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: kurbus11 and 6 guests