Wywala mnie do pulpitu

Post Reply
elvis0909
Posts: 3
Joined: 13 Dec 2019 12:29

22 Dec 2019 19:10

Witam mam dziwny problem wywala mnie z gry w jednym i tym samym miejscu kiedy jadę na autostradzie w Irlandii między miastami Limeric i Dublinem po wywaleniu do pulpitu wchodzę odrazu do game logu i tam piszę <ERROR> Missing terrain material LOD color in aux[2]. Material: /material/terrain/asphalt_dirt2.mat czy może ktoś mi pomóc i rozwiązać ten problem.

jasiekk99
Posts: 16
Joined: 06 Oct 2014 15:54

22 Dec 2019 20:17

Używasz może moda Frosty Winter? Miewam podobne errory aczkolwiek nie skutkują one wywaleniem z gry tylko długą przycinką.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9731
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

22 Dec 2019 20:39

Wina jakiegoś moda, który nie jest zaktualizowany do 1.36.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

elvis0909
Posts: 3
Joined: 13 Dec 2019 12:29

23 Dec 2019 14:23

To moja kolejność modów
Attachments
3.jpg
3.jpg (175.93 KiB) Viewed 241 times
2.jpg
2.jpg (176.35 KiB) Viewed 241 times
1.jpg
1.jpg (175.65 KiB) Viewed 241 times

elvis0909
Posts: 3
Joined: 13 Dec 2019 12:29

23 Dec 2019 14:25

4 screen

Dodano po 4 minutach 38 sekundach:
Mody mam od youtubera Wombat Trucker nie które mody są na 1.35 ale powinny działać bez wywalania na pulpit
Attachments
4.jpg
4.jpg (178.06 KiB) Viewed 241 times

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9731
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

23 Dec 2019 19:04

Daj cały log po crashu, to zobaczymy. Ale na początek powinieneś wywalić pełno modów i dodawać je po kolei, aż sam zobaczysz który powoduje problem.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: brodaty1986 and 4 guests