Game crashes suddenly when driving

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

05 Jan 2020 13:20

Hi, I just updated my game to 1.36 and map to v2.43. Last night when I driving from Poland to Italia the game crashed near to PL/CZ border and near Ancona, in an other trip also crashed on A6 near Aurach,
Here I marked the locations:
Image

Here is my game log:



______________________________________
Edit: 11.01
Probably, I have found the problem because of the Real Company addon mod of Schumi. Maybe it can help for others.
Last edited by aliburaks28 on 11 Jan 2020 00:00, edited 1 time in total.

aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

07 Jan 2020 00:36

any help?

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3661
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 00:43

we need to see a log after a crash.
No Support via PM!

aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

07 Jan 2020 00:54

here it is, just crashed a minute ago near Halle


User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3661
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 01:09

sorry, i have not really an idea, you uye to much mods. maybe you are running out of RAM?
you can try to increase uset r_buffer_page_size 10 to 20/25 in the config.cfg

and it seems you are missing some accessories. you can also try what Max wrote here:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... 5#p1017425

try it. if it´s crash again, new log please.
No Support via PM!

aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

07 Jan 2020 01:20



now i have changed the ratio from 10 to 25, and started the game, sold the truck. so far it seemed okay but tried to go again near Halle with another truck and it crashed again.

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3661
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 01:24

i think it crash because of this sign errors.

compare your ProMods file sizes, maybe one is corrupt.

Image
No Support via PM!

aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

07 Jan 2020 01:32

Image

nope, same :(

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3661
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 01:44

sorry, i have no more ideas.
i have seen this sign errors somewhere else already, but i don´t remember the reason anymore.

if know one else know it, you must go the longer way. make a test profile and enable there step by step your mods, till you found the faulty one.
i would start with the car mods.
No Support via PM!

aliburaks28
Posts: 13
Joined: 15 Dec 2015 15:18

07 Jan 2020 01:54

okay thanks for your all help, I will try the re-download promods, and try what you've said. good night!



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests