[REL] RusMap 2.1 [1.37.x]

You can share and discuss other map mods here
Sylar7653
Posts: 7
Joined: 17 May 2018 22:48

06 Jan 2020 17:27

Hi, so if I read it right, Rusmap has returned?? Will it be updated constantly from now on? Do i need some kind of rusmap+promods road connection file or it's all settled in the mod? Thanks for answering.

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2661
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

06 Jan 2020 17:28

Hi,

you need a connection file, the connection file is inside the archive.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + North Macedonia Rework + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + Sierra Nevada + PazzMod + Minor Urban Overhaul + Canadream


ProMods Moderator since April 2018

Image

soleksolek
Posts: 10
Joined: 14 Aug 2016 10:23

06 Jan 2020 18:52

I got a problem near city Suwalki.Lot of textures are missing,part of roads, grass etc., game doesnt crash. Checked my load order, road connector and everything is fine, have the same issue with 1.9.2 v in the same place

mgbrainstormer
Posts: 9
Joined: 08 Dec 2019 13:26
Location: Vlaardingen

06 Jan 2020 22:51

I came a cros a feuling staion few second away from gomel.

is this a known issue?

Image

Image

citelis730
Posts: 217
Joined: 20 Dec 2017 13:14
Donation rank:

07 Jan 2020 02:17

soleksolek wrote:
06 Jan 2020 18:52
I got a problem near city Suwalki.Lot of textures are missing,part of roads, grass etc., game doesnt crash. Checked my load order, road connector and everything is fine, have the same issue with 1.9.2 v in the same place
I have exactly the same problem only when Rusmap is enabled. Without Rusmap then Suwalki has no problem.

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3669
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 02:22

create a test profile, enable only ProMods and RusMap in the right order, and see........
No Support via PM!

citelis730
Posts: 217
Joined: 20 Dec 2017 13:14
Donation rank:

07 Jan 2020 02:46

I created a new profile with only ProMods and Rusmap enabled (no other mod enabled from the rest) without Middle East addon and selected as start city Suwalki and the game crashed. After that i added Middle East addon to see what will happen and loaeded but the game crashed again. However at the end there is no error.

Here is the last log


Anyway its not important to me since i decided to stop using Rusmap. I will play with only ProMods.
Last edited by citelis730 on 07 Jan 2020 03:00, edited 2 times in total.

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3669
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 02:50

MP don´t work with RusMap.
No Support via PM!

citelis730
Posts: 217
Joined: 20 Dec 2017 13:14
Donation rank:

07 Jan 2020 02:56

No i mean ProMods. I wanted to write PM. If you see the gamelog i didn't loaded anything else except Rusmap and Promods.

User avatar
Rudi Raser
Moderator
Posts: 3669
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 03:06

there is no crash in this log. you closed the game.
No Support via PM!



Post Reply
  • Information