Török map-Promods

Hungarian
Post Reply
AkosTGX
Posts: 8
Joined: 29 Jun 2017 17:42

16 Jan 2020 23:18

Sziasztok!
A segitségetek szeretném kérni hogyan is lehet összekapcsolni a PM-et az YKS mappel.Érdekelne minden infó ,aktiválási sorrend de főleg az hogy honnan tudom a jó török mapet leszedni mert eddig legalább 3 helyről tölöttem le de mindig hiányzott valami

User avatar
JohnBart
Posts: 895
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary
Contact:

17 Jan 2020 14:20

Üdv!

Nem tiszta, hogy a sima YKS-ről vagy a RoExtended-del kompatibilis rescale-elt YKSRSK-ról van szó. Az előbbi nincs rajta a ProMods által ajánlott modok listáján, szóval nem tudom hogy működik-e vele egyáltalán vagy sem, mindenesetre ezt a topikot lehet érdemes átolvasgatni (nekem úgy tűnik, hogy a modkezelőben a ProMods fölé kell rakni a listában). A YKS hivatalos oldala egyébként itt van, gondolom itt fellelhető a legújabb változat.

Ha a RoExtended-del kompatibilis re-scale változat kéne, az pedig itt lelhető fel, a betöltési sorrendről is az oldalukon találsz infót.
Ex-ProMods tester and ex-Moderator. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Community Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.
Drive safe and be nice! ;)

ImagePost Reply

Return to “Magyar”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests