sinan1983 wrote: ↑01 Jun 2020 22:57arkadaşlar merhaba aynı sorunları yaşıyordum. Black sea dlc aldım çözüldü yanlız 2.46 da mp yok 1.36 sürüme döndüm 2.45 indirdim mod dosyasına modları yükledim toplam 7 dosya yanlız oyunda mod yöneticisinde def dosyası görünmüyor nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz.??
Merhaba. Doğrudur Mp şu an için 2.46.137 desteklemiyor bu ilelebet kalıcı değil oyuna uyarlama için çalışılıyor. Senin yapacağın iş eğer Mp girmek istiyorum diyorsan Pro Mod 2.45 olanını indireceksin yalnız şuna dikkat et muhakkak def dosyasını baştan oluştur oyunun tamamını aynı dosyaya indir daha sonra indiğin sayfada test programı var onu da indirdiğin dosyaların sayfasına indir diğer dosyaların indirmesi bittiğinde 7 ziple açmadan evvel kesinlikle test yap test raporunda sonuç OK gördüğünde indiğin dosyalarda sorun yok değelim sorun var hangisi OK vermedi onu yeniden indir daha sonra 7 ziple dosyaları aynı dosyada aç. Gelelim asıl konuya buraya kadar anlamışsındır her halde Euro Truck Simulator 2 de 1.36 indirmen lazım şimdi bunları yaptıysan Mp sorunsuz giriş yapabilirsin. Uyarı kesinlikle ProMod 1.36.2.43 indirmen lazım .
(EAST, NORTH, FRANCE, ITALY, BALTIC) Harita DLC lerin yoksa satın alman lazım yardımcı olabildiysem ne mutlu kolay gelsin.