Modding Q&A

Modding school: Learn it from the masters
User avatar
Axel Slingerland
Posts: 60
Joined: 03 Nov 2013 03:30

15 Nov 2023 20:42

Can anyone tell me how to find the format of a DDS image for ETS2, using Paint.Net? I tried to use some loading images I made that worked fine in 1.34, but now I have 1.40, the last non-Steam version, and they show up in the game as a solid pink. Or at least what my quirky laptop displays as pink...
Today has been cancelled. Go back to bed.

User avatar
cukiniacc
Posts: 8
Joined: 27 Aug 2020 17:40
Location: Córdoba, Argentina

19 Nov 2023 16:15

Good evening, gentlemen!

I'm currently having a problem regarding traffic and/or road connections. As you can see in the embed image, I have a road (it road 1 tmpl) affected by a 40 km/h sign (speedlimit 40 ba) and it's connected to a prefab (rail2 x road1 narrow 01 fr), on the right lane there's a DEAD END reported by the traffic tool that reads "car". On the left lane there doesn't seem to be any problem. I think it's properly connected but I'm a little bit lost.

I would appreciate any kind of help!

Image

jackydd2
Posts: 1
Joined: 06 Dec 2023 16:56

06 Dec 2023 17:00

Hello Everyone,

I am trying to add a company (HMS to be specific) In ATS, I have the Companie Placed In Billings Now what do i do?

I have followed numerous tutorials and in the past i have had success. But since around 1.46/47 I have not been able to add.

In short, how to i add HMS to Billings where i can choose and deliver loads?

PLEASE help



Post Reply

Return to “ProMods Academy”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: ImMagic and 0 guests