[LEÍRÁS] Kompatibilis mod és játékverziók megállapítása

Hungarian
Post Reply
User avatar
JohnBart
Posts: 895
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary
Contact:

13 Jan 2018 02:09

A ProMods csapat modjai és addonjai jellemzően csak a Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator egy adott verziójával működnek, így ha a játék új frissítést kap, a ProMods tartalmakat rá kell frissítenie a csapatnak, ami új mod/addon verziók készítésével jár. Ha tudni szeretnéd, hogy az éppen aktuális ETS2/ATS verzió mely ProMods tartalmakkal kompatibilis, ellenőrizd a következő oldalakat:

ProMods Europe Map kompatibilitási táblázat

Ez a táblázat a ProMods Europe Map eddig kiadott változatait listázza. Az oldal a főoldal fejlécén található Compatibility ETS2 gombbal érhető el.

Image

Az egyes oszlopok tartalma a következő:
 • Release Date: A mod adott verziójának megjelenési dátuma.
 • ETS2 Version: A Euro Truck Sim 2 mely verziójával kompatibilis az adott modverzió. A fenti példában a legfrissebb modverzió (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek) a játék 1.30-as javítását igényli.
 • ProMods Version: A mod aktuális verziója (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek). A fenti példában ez a v2.25-ös verzió. A ProMods Europe Map v2.25 tehát az ETS2 1.30-as változatára telepíthető.
 • Requires DLC: Mely hivatalos pálya DLC-ket igényli a mod adott verziója. A v2.25 pl. a Going East (= East), Scandinavia (= North), és Vive Le France! (= France) DLC-ket igényli. Általánosságban viszont elmondható, hogy a mod használatához mindegyik hivatalos pályabővítmény megléte szükséges (a v2.51-es ProMods map pl. igényli az Italia, Beyond the Baltic Sea, és Road to the Black Sea DLC-ket is).
 • Contents: Az adott verzió legfontosabb újításainak, javításainak rövid listája.
 • Download Links: Az adott verzió letöltési linkje. A legfrissebb modváltozat esetén a link a telepítési oldalhoz vezet (azzal kapcsolatban itt találhatsz infókat). Régebbi változatok esetén a fizetős és ingyenes letöltési linkeket listázza.
ProMods Canada Map kompatibilitási táblázat

Ez a táblázat a ProMods Canada Map eddig kiadott változatait listázza. Az oldal a főoldal fejlécén található Compatibility ATS gombbal érhető el, tartalmi elrendezésében pedig megegyezik a ProMods Europe Map oldalának tartalmával.

ProMods addonok kompatibilitási táblázata

Ez a táblázat a ProMods csapat hivatalos addonjainak (jelenleg: a Middle East Addon Pack, a Trailer and Company Pack és a Cabin Accessories Pack) eddig kiadott változatait listázza. Az oldal a főoldal fejlécén található Add-ons gombbal érhető el.

Image

Az egyes oszlopok tartalma a következő:
 • ETS2 Version: A Euro Truck Sim 2 mely verziójával kompatibilis az adott addon. A fenti példában a legfrissebb modverzió (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek) a játék 1.30-as javítását igényli mindkét addon esetében.
 • Addon Version: Az addon aktuális verziója (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek). A fenti példában ez a v1.15-ös és v1.04-es verzió.
 • Requires DLC: Mely hivatalos DLC-ket igényli a mod adott verziója. A Trailer and Company Pack pl. jelenleg a Going East (= East), és a Scandinavia (= North) DLC-ket igényli. A Cabin Accessories Pack ugyanakkor a Cabin Accessories DLC-re épül, míg a Middle-East Addon Pack minden eddig kiadott map DLC-t igényel.
 • Contents: Az adott verzió legfontosabb újításainak, javításainak rövid listája.
 • Download Links: Az adott verzió letöltési linkje.
Ex-ProMods tester and ex-Moderator. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Community Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.
Drive safe and be nice! ;)

ImagePost Reply

Return to “Magyar”

 • Information
 • Who is online

  Users browsing this forum: No registered users and 0 guests