Project Balkans plus Romania extended

You can share and discuss other map mods here
asilas
Posts: 43
Joined: 03 Jul 2017 21:57

12 Jul 2018 21:16

why you removed 2 bulgaria turkey border by burgras thre was big border now its gonne

User avatar
Wagx
Posts: 25
Joined: 24 May 2017 21:56
Donation rank:

14 Jul 2018 00:27

I found it on the way. :lol:

I'm not using Balkans, just the SR + Promods + RM + Romania Ext.

Image

Image

Image

Image

CAPLV
Posts: 641
Joined: 11 Apr 2016 13:30
Donation rank:
Location: Jelgava

14 Jul 2018 07:12



you use wrong load order.. or not using proper connection file or not using proper romania ext version.. there are 2 versions.. vanilla and promods, also connectors same. as you can see.. i have no such a problem..
Image
ETS 2 v.1.31.x+ProMods 2.27+RusMap 1.8+Southern Region 7.2.5+The Great Steppe 1.03+//(ROEXT 1.6.5+Poland RB 2.2+Paris RB 2.3+Emden 1.02b+ScandinaviaMod 0.4)//+YKS Turkey Map

User avatar
Wagx
Posts: 25
Joined: 24 May 2017 21:56
Donation rank:

14 Jul 2018 15:41

What order of files are you using?
Last edited by bmwGTR on 14 Jul 2018 19:00, edited 1 time in total.
Reason: remove quote, please do not quote the post above yours

arayas
Posts: 26
Joined: 10 Mar 2016 20:13

14 Jul 2018 16:57

Most likely you loaded Roex after Promods. You have a video on Roextended site in support page. It's pretty simple.

User avatar
CptCaribbean
Posts: 815
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Barcelona, Tabarnia
Contact:

14 Jul 2018 17:07

Junior Beta-Tester since 2.26

CAPLV
Posts: 641
Joined: 11 Apr 2016 13:30
Donation rank:
Location: Jelgava

14 Jul 2018 17:43

Image
ETS 2 v.1.31.x+ProMods 2.27+RusMap 1.8+Southern Region 7.2.5+The Great Steppe 1.03+//(ROEXT 1.6.5+Poland RB 2.2+Paris RB 2.3+Emden 1.02b+ScandinaviaMod 0.4)//+YKS Turkey Map



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests