Is ProMods going to overwrite my map

Ask questions about the mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Forum rules
Please do not post any crashes, malfunctions or other issues with the mod in this forum. If you have any issues with the mod, please post them here. This forum is only for questions/feedback towards the team, not for solving crashes.
realmadrid1902
Posts: 111
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

12 Jul 2018 20:51

I don't understand what do you mean.
Headquarters: Le Mans, Brussel, London and Munich
Languages: Arabic, English and French
Image


Image

User avatar
CptCaribbean
Posts: 815
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Barcelona, Tabarnia
Contact:

12 Jul 2018 20:51

Or rebuild the actual Iberia (though it will be difficult to overcome and also because it's very new).
Junior Beta-Tester since 2.26

realmadrid1902
Posts: 111
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

12 Jul 2018 20:52

Can I put the old french cities that was avalibale in the old ProMods or no
Headquarters: Le Mans, Brussel, London and Munich
Languages: Arabic, English and French
Image


Image

User avatar
CptCaribbean
Posts: 815
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Barcelona, Tabarnia
Contact:

12 Jul 2018 20:54

If you want to do so... At least in France there is no development (for now).
Junior Beta-Tester since 2.26

realmadrid1902
Posts: 111
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

12 Jul 2018 20:56

Ok I can make it but I will think first
Headquarters: Le Mans, Brussel, London and Munich
Languages: Arabic, English and French
Image


Image

User avatar
EdgeGladiator
Posts: 280
Joined: 11 Mar 2017 11:54
Location: Tours, Centre-Val de Loire

12 Jul 2018 21:03

realmadrid1902 wrote:
12 Jul 2018 19:37
But it will not be compitable with ProMods. I want an area that ProMods will not make in
After there are solutions if you want to work in Iberia and that it is compatible:
1) Prove your skills and why not worked with promods for the Iberian Peninsula
2) Make territories remote from the current zone of work, or from the Spanish Islands
3) Simply add routes and edit existing things (I do not advise)

Otherwise there are many other territories that you can do, the reconstruction of some countries where there is no development currently (no closer), Malta, Corsica ... (if it's areas conflicts that have not been voluntarily done by Promods, I do not advise).
A berber among so other...

ETS2 1.31.2.6s
Promods 2.27 + Rusmap 1.8 + Poland Rebuilding 2.2 + The Great Steppe 1.0.3 + Scandinavia mod 1.04
(+ Southern Region v.7.2.0 + Emden Addon 1.02b + Paris Rebuild 2.3)

Image

Promods Junior Beta-Tester since 2.27

realmadrid1902
Posts: 111
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

13 Jul 2018 01:47

Hello. How do I make connections to promods from my map. Because the map editor crashes with mods. Is there any another way?
Headquarters: Le Mans, Brussel, London and Munich
Languages: Arabic, English and French
Image


Image

BGD011
Posts: 17
Joined: 14 May 2017 23:11

13 Jul 2018 06:31

we'll make the whole Iberia.
except disputed areas...

User avatar
Trucker2223
Posts: 1874
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

13 Jul 2018 07:24

The Map editor loads all mods from your mod folder in alphabetical order. So if you want to edit ProMods, then you've to remove all Mods except ProMods from your Mod folder.
No Support via PM!!

ProMods Junior Beta Tester since 2.26

User avatar
CptCaribbean
Posts: 815
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Barcelona, Tabarnia
Contact:

13 Jul 2018 07:33

BGD011 wrote:
13 Jul 2018 06:31
except disputed areas...
There are no disputed areas in Iberia since 1939.
Junior Beta-Tester since 2.26



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests