Trailer texture issue

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Locked
JayChris
Posts: 12
Joined: 08 Aug 2017 10:09
Donation rank:
Location: Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Germany

13 Jul 2018 21:01

Hey,
I haven't played ETS 2 in a while and now had to re-install all the mods for ProMods again. Everything works fine except that instead of all the vanilla trailers now having the supposed company textures they're all red textured and have "texture" written on them with black text. I've checked if I had the correct mod order and I couldn't find anything wrong. I'm very confused.
Image
Image
Image

realmadrid1902
Posts: 418
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

13 Jul 2018 21:07

Post your game.log We can’t help you without it.
Stastistics of downloading PM 2.30: Done
ProMods user since: 2.15.
PC specs: I don't like to say them.
Langauges: a bit FR Image , EN Image and AR. Busy with School!

JayChris
Posts: 12
Joined: 08 Aug 2017 10:09
Donation rank:
Location: Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Germany

13 Jul 2018 21:44


User avatar
Trucker2223
Posts: 3009
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

13 Jul 2018 21:45

looking at your Mod Manager, it seems like you're missing one part of the Trailer package of the TCP
/edit and don't run with OpenGL on windows.
But as predicted, you're missing the second Part of Trailer Package from TCP
No. 7 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30

JayChris
Posts: 12
Joined: 08 Aug 2017 10:09
Donation rank:
Location: Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Germany

13 Jul 2018 21:56

Trucker2223 wrote:
13 Jul 2018 21:45
looking at your Mod Manager, it seems like you're missing one part of the Trailer package of the TCP
/edit and don't run with OpenGL on windows.
But as predicted, you're missing the second Part of Trailer Package from TCP
You were right! Thank you so much and have a nice evening. Everything works fine now.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 7 guests