ETS 2 1.33 Rusmap + Turkey

Hoenhaim
Posts: 14
Joined: 26 Oct 2018 13:18
Donation rank:

03 Dec 2018 13:46

Jak ustawić mody aby działał Rusmap + Turkey + Southern Region? próbuję ustawić te mody ale mam wrażenie, że brakuje mi jakiegoś łącznika map i wyrzuca z gry, a ja nie wiem czego brakuje. Zapoda ktoś ustawienia? Turkey map już jest pod 1.33.
Hoenhaim,
GG: 3034307

User avatar
Dawid2849
Posts: 176
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

03 Dec 2018 14:51

Posiadasz fix dla Southern region pod wersję 1.33?
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.2 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
Image

Hoenhaim
Posts: 14
Joined: 26 Oct 2018 13:18
Donation rank:

03 Dec 2018 16:08

dawid2849 wrote:
03 Dec 2018 14:51
Posiadasz fix dla Southern region pod wersję 1.33?
Nie, nie próbowałem jeszcze southern regiona skoro nie moge sobie z rusmap i turkey poradzić.
Hoenhaim,
GG: 3034307

User avatar
Dawid2849
Posts: 176
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

03 Dec 2018 17:08

Prawdopodobnie nie masz tego fixa do rusmap:
https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
Podmień ten fix z oryginalnym plikiem def od rusmap.
nie używaj spruce fix!
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.2 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
Image

Hoenhaim
Posts: 14
Joined: 26 Oct 2018 13:18
Donation rank:

03 Dec 2018 18:50

dawid2849 wrote:
03 Dec 2018 17:08
Prawdopodobnie nie masz tego fixa do rusmap:
https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
Podmień ten fix z oryginalnym plikiem def od rusmap.
nie używaj spruce fix!
Okej, dzięki.
Jak więc teraz poukładać te pliki turkey + rusmap + southern region?
Hoenhaim,
GG: 3034307

witalg
Posts: 281
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

03 Dec 2018 20:16


Hoenhaim
Posts: 14
Joined: 26 Oct 2018 13:18
Donation rank:

05 Dec 2018 11:08

Rozumiem, że rusmap jest niekompatybilne z nowymi terenami wobec tego poczekam na aktualizację moda rusmap :) i poddepnę go później. Postanowiłem wrócić do turkey + promods ( wiem, że promods ukryje tereny najnowszego dlc, ale jest tyle zwiedzania na promodsie że wolę promodsa a dlc poczeka :) ) w związku z tym zastanawiam się dlaczego wszystko co jest łączone z turkey map jest takie problematyczne? próbuję na wszelkie sposoby połączyć promods z turkey i ciągle wywala do pulpitu (samo turkey bez promodsa działa bez problemu). Nie wiem czy czegoś mi brakuje, jakiegoś łącznika? Cokolwiek? Jakie powinny być ustawienia map w mod managerze? mapy to tylko turkey i promods, natomiast reszta to silniki swiatla etc czyli na samej górze.
Hoenhaim,
GG: 3034307

Ssimoo
Posts: 244
Joined: 28 Dec 2015 18:50

05 Dec 2018 16:26

Turcja jest chyba w innej skali, ale mogę się mylić :?

User avatar
Dawid2849
Posts: 176
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

05 Dec 2018 20:40

tak, jest w innej skali.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.2 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
Image

krzychurle
Posts: 1
Joined: 23 Nov 2017 23:03

14 Jan 2019 19:41

Wgrałem tylko ProMods bez innych map i mam czarne tekstury poszczególnych budynków. Gdzie leży problem?????



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests