Usunięcie traktorów i kombajnów z AI

Post Reply
Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

13 Apr 2019 12:05

Tak jak w temacie pomoże ktoś usunąć traktory i kombajny z AI z Promodsa Polanda itp jak to zrobić i czy w ogóle jest taka możliwość. Jeździ tego za dużo i tylko ruch hamuje...

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 669
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

13 Apr 2019 12:09

Musisz mieć jakieś mody na AI. Spróbuj je usunąć.

witalg
Posts: 295
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

14 Apr 2019 09:07

...usuń "PR" i po sprawie....wcale nie jest ich za dużo , to nie tor wyścigowy....

Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

22 Apr 2019 16:16

witalg wrote:
14 Apr 2019 09:07
...usuń "PR" i po sprawie....wcale nie jest ich za dużo , to nie tor wyścigowy....
tak jasne wcale nie jest ich dużo tyle że u mnie jeździ ich po 4 na raz jeden za drugim. Jak nie wiesz o co chodzi i nie umiesz pomóc to wgl nie pisz.

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 669
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

22 Apr 2019 16:22

Jakie masz mody po za mapami? Kiedyś miałem moda na traktory i naprawde ich dużo było i się bugowały, więc musiałem go usunąć.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests