[BUG] Fall through A5 near Riga.

For problems that are not caused by ProMods
Locked
Valkyrie_1999
Posts: 4
Joined: 19 Jun 2016 10:46

29 Apr 2019 20:38

Right a friend and I have noticed that on the A5 south of Riga in Latvia the road is not solid allowing trucks to fall through, there may be more roads like this in the area but this is the only one I know of. is this known to you guys (the devs) and do you know how long this will take fix as I will now have to avoid the area.

Cheers, Dexter

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4352
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

29 Apr 2019 20:47

Read this: https://www.promods.net/viewtopic.php?f=29&t=939 and add all missing informations:
-Coordinates
-Game.log
-Pictures

And make sure it's reproduceable with ProMods 2.40 only, since this sounds like a Mod conflict, and this Area has been replaced with SCS Baltics anyways.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Shiva
Posts: 1661
Joined: 21 May 2015 01:09

29 Apr 2019 22:50

Valkyrie_1999, might you have used a version of RusMap with ProMods 2.40?
Cause I have heard and seen a picture of this happening with that combo.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

Valkyrie_1999
Posts: 4
Joined: 19 Jun 2016 10:46

30 Apr 2019 20:19

yeah I'm using the unofficial fix for rusmap, I did think it may be the problem but not sure
Last edited by Volleybal4life on 01 May 2019 05:58, edited 1 time in total.
Reason: Please don't quote the post directly above yours.

User avatar
JohnBart
Posts: 316
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

01 May 2019 12:17

Drove through the entirety of the A5 semicircle to test this, but encountered no gaps. PM 2.40, no other map mods installed.
It's most probably a mod conflict as mentioned above, but if you supply a coordinate for a specific gap, I can test this for sure.
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

Valkyrie_1999
Posts: 4
Joined: 19 Jun 2016 10:46

01 May 2019 16:52

thanks for the test you have done, if you have tested the whole of the A5 south of Riga then I know the problem is definetly with rusmap. I think I will just have to keep my eyes open for a fix for rusmap later down the line but yeah thanks once again!
Last edited by Trucker2223 on 01 May 2019 16:53, edited 1 time in total.
Reason: removed quote, do not quote Posts directly above yours.

Shiva
Posts: 1661
Joined: 21 May 2015 01:09

02 May 2019 00:53

Valkyrie_1999, download the new RusMap map + def and connection fixes.
Those hopefully won't have this.
viewtopic.php?f=42&t=28975
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

Valkyrie_1999
Posts: 4
Joined: 19 Jun 2016 10:46

02 May 2019 17:57

Thank you so much Shiva, you are an absolute legend, thats fixed it for me!

Shiva
Posts: 1661
Joined: 21 May 2015 01:09

02 May 2019 18:14

Valkyrie_1999, good to hear :)
I haven't myself driven there yet with this new PM and RM combo, sadly.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Traffic map. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: MasterChris93 and 1 guest