Problem z promem w Grecji.

Post Reply
nabuchodonozorII
Posts: 91
Joined: 29 Sep 2017 20:45
Location: Gdańsk

13 Jul 2019 00:21

Wydaje mi się, że coś musi być tam nie tak. Przyjąłem ładunek z Janiny i kierowałem się do tego miasta skąd jest prom do Bari. Kliknąłem enter będąc w miejscu przeznaczonym do podróży, pokazał się ekran ładowania po czym... zostałem w tym mieście. Dopiero za drugim kliknięciem przeniosłem się do Bari ale łącznie podróż trwała 40 h. Ładunek był bodajże do Paryża i zostało mi 7 godzin jazdy na dostarczenie a byłem wtedy dopiero w porcie w Bari. Ktoś coś? Z map modów mam tylko ProModsa, jeśli chodzi o inne to tylko na wzmożony ruch uliczny i jeden na naczepy Wieltonu.
ATS & ETS 2 player :D

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9484
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

13 Jul 2019 11:25

Bardzo dziwny problem... Byłeś w stanie go powtórzyć? Bo jeżeli wystąpił raz, losowo, to niewiele można z tym zrobić.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

nabuchodonozorII
Posts: 91
Joined: 29 Sep 2017 20:45
Location: Gdańsk

13 Jul 2019 16:35

Dam znać jak będę w pobliżu, mogę się cofnąć ewentualnie i zrobić odwrotnie- spróbować dostać się tam z portu w Bari.

Dodano po 3 godzinach 40 minutach 12 sekundach:
Byłem tam ponownie, tym razem bez naczepy. Tym razem normalnie przeniosło mnie do Bari. Może to jednorazowy wybryk, najwyżej jakbym spotkał tam jakiś problem to napiszę.
ATS & ETS 2 player :D



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests