Nawigacja głosowa w Augustowie

Post Reply
User avatar
Dawid2849
Posts: 592
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

13 Jul 2019 22:14

Witam. W temacie o błędzie z Suwałkami pisałem o błędzie w Augustowie... Przetestowałem i błąd występuje z włączonym tylko ProMods. Chodzi tutaj dokładniej o to co mówi nawigacja na węźle Augustów (DK61xDK8). Moim zdaniem zamiast "skręć w prawo' powinna mówić "na rondzie (któryś) zjazd".
wideo:

Log:

Koordynaty węzła:
(sec+0010-0005);43101.1;25.521;-18669.8;0.195535;-5.99066e-05
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9167
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

13 Jul 2019 23:21

Tego nie da się naprawić, testowaliśmy to na wiele sposobów kilka tygodni temu (gdy SCS dodało nawigację głosową do bety i trzeba było sprawdzić mnóstwo miejsc na mapie i ewentualnie poprawić).
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests