Nie otwierające się szlabany na autostradach

borsuk_20
Posts: 24
Joined: 10 Sep 2016 14:53
Donation rank:

28 Jul 2019 17:12

Witam.
Czy macie może ten błąd, ze szlabany w ogóle się nie otwierają? Do Rosji wjechałem normalnie szlabany działały jak i w Polsce. Po tygodniu przerwy od grania włączam grę, jadę sobie i zonK szlabany nie otwierają się.

jakub1231
Posts: 143
Joined: 16 Jul 2015 11:10
Donation rank:

28 Jul 2019 21:24

Game log jest potrzebny oraz koordynaty. Oraz jakich modów używasz

Damian3k1
Posts: 29
Joined: 02 Jun 2019 18:43
Donation rank:

29 Jul 2019 09:09

mam podobny problem, na wyjeździe z Rosji przy bramkach szlaban się nie otwiera ale poradziłem sobie objeżdżając go :P

borsuk_20
Posts: 24
Joined: 10 Sep 2016 14:53
Donation rank:

29 Jul 2019 11:55

Damian3k1
Jak Ty go objeżdżasz?

Damian3k1
Posts: 29
Joined: 02 Jun 2019 18:43
Donation rank:

01 Aug 2019 14:59

borsuk_20 wrote:
29 Jul 2019 11:55
Damian3k1
Jak Ty go objeżdżasz?
niestety wczytałem 4 autozapisy wczesniej i pojechalem inna drogą. Z ciekawosci włączyłem tamtego save'a i okazało się że po wczytaniu ponownym gry szlabany działały w tamtym miejscu w porządku - musiałem tylko odjechać do tyłu i podjechać ponownie :)

borsuk_20
Posts: 24
Joined: 10 Sep 2016 14:53
Donation rank:

05 Aug 2019 23:34

Yyyy... To ja będę za kilka godzin próbować :D

borsuk_20
Posts: 24
Joined: 10 Sep 2016 14:53
Donation rank:

14 Aug 2019 23:36

Sprawdzone. Część szlabanów się otwiera, a część nie i zależy w jakim miejscu.

Adisan2
Posts: 10
Joined: 29 Sep 2019 09:29

06 Oct 2019 05:27

U mnie rowniez szlabany sie czasami nie otwieraja.Czasami pomaga cofniecie sie az zobaczymy ikonke opłaty,ale zonk jest gdy juz ktos z tyłu za nami stoi.Jest to błąd nagminny przy autostradach oraz przekraczaniu granic państw.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9475
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

06 Oct 2019 13:08

Nie mieliśmy takich zgłoszeń, więc pewnie wina innych modów. Ja się z czymś takim nie spotkałem.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Ssimoo
Posts: 363
Joined: 28 Dec 2015 18:50

06 Oct 2019 17:55

U mnie zawsze działa taki sposób: stanąć dokładnie w punkcie, gdzie jest ikonka, klepnąć enter i podjechać maksymalnie do szlabanu. Po krótkiej chwili (lub od razu) się otwiera.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests