Modit eivät toimi uusimmassa versiossa

Finnish
Vesku-K
Posts: 24
Joined: 02 Aug 2013 21:08
Donation rank:
Location: Vantaa Finland

21 May 2020 11:03

ostin just version 2.46 ja kun ei ole tuota turkin lisäosaa ja ilmeisesti ei tulekaan, niin olisi kiva jos tulisi joku laastari jolla tuo promods 2.46 toimisi ilman turkin lisäosaa. tai sitten meni euro hukkaan. siis kaikki promods 2.46 näyttää punaista kun ei ole yhteensopiva.

T:Vesku-K

Shiva
Posts: 3365
Joined: 21 May 2015 01:09

21 May 2020 12:19

Black Sea DLC?
Sen saat ostettua täältä:

Itä-Traakia on vain pieni osa Black Sea DLC't.
Kun ostit nopean latauksen niin....
Maksu sivulla lukee:
Mod description:
THIS MOD REQUIRES THE OFFICIAL MAP DLCs (EAST, NORTH, FRANCE, ITALY, BTBS & RTTBS)
ja
New content:
- Critical bug fixes versus 2.45
- 10 new border crossings to the Black Sea DLC
Siel kyllä luki että mitäs tarttet että se toimii.

Jost et ollenkaan aio hankkia Black Sea DLC'tä, eikä tulevia kartta DLC'tä, niin silloin voit lukita ETS 2'sen v1.36.x versioon ja voit käyttää ProMods v2.43.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

User avatar
Nissantruck
Posts: 1079
Joined: 02 Sep 2013 16:13
Location: Vantaa Finland

21 May 2020 13:01

Shiva on oikeassa sinä tarvitset Turkin eli Black Sea Dlcn jotta voit käyttää Pm 2.46 muuten sinun täytyy palauttaa Ets versioon 1.36 tai käyttää peliä ilman Promods karttaa jolloin et tarvitse Turkin lisä osaa.Steam kaupassa on usein alennus myyntejä jos muutat mielesi koska jatkossa sinulla täytyy olla kaikki Dlct jotta voit käyttää Pm karttaa.
Image

Image

https://www.youtube.com/channel/UCJ_5lE ... IZu7IkSXYw
Senior Beta-Tester and translator for the Finnish language and
the Local language Moderator for the Finnish language in Discord.

Vesku-K
Posts: 24
Joined: 02 Aug 2013 21:08
Donation rank:
Location: Vantaa Finland

21 May 2020 17:20

No se, siis poistan promods kokonaan ja käytän vaan rusmap, koska tällä hetkellä ei ole sille turkin lisäosalle tarvetta, ehkä tulevaisuudessa. Kun ei ole tarkoitus koko euraasiaa kiertää läpi vaan ajella näillä kähialueila. ja kun latasin sen niin ei ollut veilä tullut sähköpostiin tota uutta vaan nappasin sen tosta etusivulta kun huomasin että on tullut uusi 2.46 versio joka toimii 1.37 kanssa, ja siinä ei lue että tarvii kaikki lisäosat, siis tässä promods etusivulla.

ProMods 2.46 for game version 1.37 has been released. Please be kind to the download servers :)
Please note that TruckersMP (multi-player) is still on game version 1.36 / ProMods 2.45. <- ton mukaan ostin, ennekuin tuli sähköpostiin ilmoitus. ;)

Added in 58 seconds:
mutta se siitä, ei se maailma siihen kaadu.

Shiva
Posts: 3365
Joined: 21 May 2015 01:09

21 May 2020 19:26

Ennenkuin maksoit latauksesta, siellä oli mitkä DLC't sille pitää olla.
Jos Suomessa haluat ajaa Tampereesta pohjoiseen, niin silloin tarttet ProMods kartan.

Turkki on vain pien osa Black Sea DLC'tä. Romania ja Bulgaria on suurin osa siitä.

Toivottelen sulle hyviä ajokelejä.
Youtube video of a Semi Truck in Monaco 2011. Route driven. Possible modern ETS2 routes 1 and 2 and their combinations.
ProMods v2.33 and RusMap v1.8.1 load order for ETS2 1.34

Vesku-K
Posts: 24
Joined: 02 Aug 2013 21:08
Donation rank:
Location: Vantaa Finland

22 May 2020 06:32

Juuh, tiedän, mutta sillä sanoinkin että olisi kiva jos olisi joku laastari joka toimis uudessa 1.37 versiossa (ilman kaikkia SCS lisäosia), kun kaikki ei ehkä halua ostaa kaikkia SCS lisäosia. Itselläni on kaikki muut paisti tuo turkin lisäosa.

Koska SCS 1.37 versio tuo joitain lisiä autoihin ja olisi kiva niitä myös hyödyntää. Ja huumorilla lopuksi, että eikö maksava asikas saa pyytää jotain parannuksia/ehdotuksia. Olen kuitenkin ihan alusta lähtien maksanut mielelläni sen euron,koska ProMods tekee hyvää jälkeä ja antaa mahdollisuuden ajella muuallakin kun vain moottoriteitä ees taas. ;).
No toisaalta oma vika kun en odottanut että kilahtaa sähköpostiin ilmoitus, se tuli vasta eilen illalla joskus18 jälkeen.

Kyllä tästä selvitään , näin vaarinakin ollessa. ;)

User avatar
Nissantruck
Posts: 1079
Joined: 02 Sep 2013 16:13
Location: Vantaa Finland

22 May 2020 11:14

Olet oikeassa ei se maailma siihen kaadu ja ainahan voit hankkia lisäosia myöhemminkin jos haluat niin tehdä. ;)
Voit myös halutessasi käyttää Promodsin aiempaa versiota niin et tarvitse vielä sitä Turkin lisäosaa.
Todellakin kaikesta selvitään kyllä ajan kanssa vaikka se elämä joskus olisi hankalaa,varsinkin nykyään. :mrgreen:
Ps.niitä eri dlc lisäosia tarvitsee lähinnä siksi että Pm kartta käyttää erilaisia osia aina uusista alueista esim.vaikka luontoa tai rakennuksia ja
ilman niitä ei uusin Pm kartta toimi,koska ohjelma vaatii juuri nuo uudet resurssit.
Image

Image

https://www.youtube.com/channel/UCJ_5lE ... IZu7IkSXYw
Senior Beta-Tester and translator for the Finnish language and
the Local language Moderator for the Finnish language in Discord.

wopito
Posts: 83
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

22 May 2020 21:27

Eipä kukaan menetä mitään vaikka ei pelaakkaan uusinta versiota, hirmusti virheitä , ihan kaikenlaisia. Esim yritin vaikka mitä niin peli kaatui aina Pampolin kohdalla, lopuksi piti kiertää koko paikka, jo kaupungin lähellä peli tilttas.
Poistin koko mapin käytöstä, ooteltava että ehkä joskus korjaavat sen. Näkyy olevan virheitä sivukaupalla tuolla vika posteissa.

mPetez
Posts: 85
Joined: 14 Mar 2014 16:58

27 May 2020 08:11

Kai kuitenkin katsoit logista mistä se herjasi ja mikä kaatumisen ehkä aiheutti?

wopito
Posts: 83
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

30 May 2020 18:41

Kaikestahan se herjasi ja näkyy olean tuolla vikaraporteissakin siitä juttua, kehottavat välttämään koko pampolia! Kunnes korjaavat.



Post Reply

Return to “Suomi”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests