2.25 ei toimi vaan jumittaa

Baabel90
Posts: 1
Joined: 04 Dec 2017 21:24

06 Dec 2017 12:31

Latasin tuon 2.25 version ja asensin ohjeiden mukaan.. Mutta kun menen peliin ja valitsen modit ne "kytkeytyvät" päälle ja ensimmäisen kerran kun peli alkaa lataamaan niin se jumahtaa noin 65% kohtaan.. Prossu alkaa huutamaan leipää (99% prossuu ja 99% muistia käytössä) sen jälkeen tulee Ets2 kaatui.

Missähän lie vika? onko sittenkin jäänyt jotain oikein tekemättä?

lejessego
Posts: 14
Joined: 24 Nov 2017 16:23

06 Dec 2017 21:56

Testaa käynnistää 64 bit versiossa mulla oli sama ongelma.
ETS 2 player since 2015.

Muhos, Finland

Image

Shiva
Posts: 730
Joined: 21 May 2015 01:09

07 Dec 2017 12:32

voiskohan https://promods.net/viewtopic.php?p=197363#p197363 auttaa vähäsen?
2.25 lataaminen, jos ensin ei toimi, yritä uudelleen.
Yks mun säästöistä ei eka kerralla toiminut.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?

Teemuki
Posts: 2
Joined: 18 Nov 2017 01:13

08 Dec 2017 17:30

mulle sanoo ettei näitä tiedostoja ole edes asennettu vaikka tässä oon jo perkala monta tuntia vääntänyt näiden kanssa.. taidan kohta poistaa profiilin promodsista ja haistattaa paskat koko tekijäporukalle

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 996
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

08 Dec 2017 20:17

No älkää nyt, hyvät naiset ja herrat. Laittakaa tähän gameloginne, niin katsotaan.
ProMods moderator and tester. Author of the Universal Name Packs, the Profile Jumpstart and other mods. Swedofinn aka Fennoswede aka Swedish-speaking Finn from the Finnish archipelago. #DiscordHypeSquad #HouseOfBalance

Shiva
Posts: 730
Joined: 21 May 2015 01:09

09 Dec 2017 04:22

Teemuki, monta tuntia?
Kuulostaa ihankuin jotain on mennyt ihan pieleen.
Davyddin in oikeessa.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?

maalaispoju
Posts: 15
Joined: 16 Aug 2013 17:45

09 Dec 2017 18:51

Baabel90 wrote:
06 Dec 2017 12:31
Latasin tuon 2.25 version ja asensin ohjeiden mukaan.. Mutta kun menen peliin ja valitsen modit ne "kytkeytyvät" päälle ja ensimmäisen kerran kun peli alkaa lataamaan niin se jumahtaa noin 65% kohtaan.. Prossu alkaa huutamaan leipää (99% prossuu ja 99% muistia käytössä) sen jälkeen tulee Ets2 kaatui.

Missähän lie vika? onko sittenkin jäänyt jotain oikein tekemättä?
Jos oot kaikki promods tiedostot ladannut ok ja purkanut niinkuin pitää ja asentanut ne toimimaan niinkuin pitää? Laita peli latautumaan ja mene vaikka käymään kaffilla ja oottele ittellä vei sen 10min että lähti pelittämään. ETSsän puolella se on se ongelma jossain uutuudessa eikä promodsissa. Ja jossain oli et piti joku FIXI ladata niin se eka latautu taas kauan ja sen jälkeen ei enään kestä ikuisuutta!! Maltti on valttia :shock:

Rocket455Man
Posts: 172
Joined: 13 Aug 2013 19:12
Location: Nokia

09 Dec 2017 22:09

Moro!

Mulla kestää vaan 4 minuuttia latautua profiilista peliin modien ja dlc:den kanssa, mutta toimii ok. :lol:

Ja irl menee terminaalilla 2 - 4 tuntia ennenkuin pääsee tien päälle. 8-)
- Real Full Trailer Combination Driver -

wopito
Posts: 45
Joined: 13 Sep 2013 20:41
Donation rank:
Location: Uusimaa

11 Dec 2017 17:00

Kun lukee bugi raportteja ja muuta juttua kuinka ProMods ei pelitä niin alkaa tuntumaan että nää ongelmat lisääntyy mapin isontuessa. Onkohan homma karannut käsistä? Liian isoksi mennyt ja liian monta eritasoista tekijää joista yhden virhe kostautuu koko mappiin!
Itse olen uskollsiesti maksanut aina sen vajaan euron latauksesta, mutta 2 viimesintä latausta ei enää ole antaneet kunnolla pelata. Kokoaika jotain bugia tai peli vaan kaatuu. Ja tuota ei vielä pari vuotta sitten tapahtunut.
Kannattaisiko lopettaa kartan laajentaminen ja korjata nykyisen viat ja jatkaa sitten puhtaalta pöydältä. Sitten mekin voitaisiin ladata ja asentaa luottaen että mappi myös toimkii ilman epäilyksiä!

maalaispoju
Posts: 15
Joined: 16 Aug 2013 17:45

12 Dec 2017 21:06

Mulla taas toimii peli kuin unelma EI sitten yhtään mitään pätkimisiä eikä kaatumisia kun tämä uusin päivitys ilmetys.. Nyt on jopa ilo pelata vs muutamaan edelliseen versioon. Ja mä olen ladannut aina ProModit osissa samoin kuin RusMapin.. Vaikka näytön ohjain onkin köykäinen vain 2Gt mutta muuten kone on hyvä.. Asus ROG pöytäkone ja vanha käytetty 24" näyttö
Vielä on tilaa vejellä teitä ristiin rastiin ettei jatkuvasti tartte sahata samoja aakeita laakeita ja kanavan varsia. Ei muuta kuin lisää vaan sitähän pelaajat haluaa



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: ibi1981 and 1 guest